Same same



Icerugby


Idag har jag haft kameran med mig i skolan och lyckats spela in dessa två meningslösa videor :P
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SzcUc5O18N8&hl=sv&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SzcUc5O18N8&hl=sv&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

ett av två. det finns ingen mening med dessa videor men jag kände att nått ska man ju göra :P

Swedish Meatballs.


Idag har varit en mycket trevlig dag, vi började ganska tidigt med att göra iordning hela trädgården för den stundande vintern som jag så spänt längtar efter. Det blev en hel del kånkande, gräsklippande och omorganisation av trädgårdssjkul men efter sisådär 2 timmar så var trädgården i tip top skick.


Efter att jag duschat av mig allt gräsklipp och jord så gav Julia mig skjuts över till famlijen Carruthers och Ilaria.
Vi spelade lite beatles rockband, Sjukt bra spel faktiskt och jag klådde Ilaria trots hot om våld... Jag har självklart huvudet fullt av beatles låtar nu och fullkomligt hatar Spotify för att dom inte lyckats få några Beatles låtar! Dumma dumma spotify!

Nåväl efter att vi bråkat om vem som egentligen vann i Beatles rockband med Ilaria starkt hävdande att vi var på samma lag (mest pågrund av att hon förlorade) så var vi utråkade och Lauren, Ilarias värd mamma, erbjud oss att följa med till mat affären för att välja vad som skulle serveras till middag, vi nappade på idén och det hela slutade med att jag och Ilaria stod för matlagningen. På menyn stod det "Swedish meatballs", Italiensk sallad och ris. Ilaria gnällde över att mina köttbullar inte var runda, men Pappan i huset försäkrade mig om att det allt var dom rundaste köttbullarna han sett! sådeså!.

Köttbullarna var iaf en succé med familjens 3 pojkar, mycket gott var betyget!

Sen hade vi tänkt att vi skulle kolla på Twilight mest pågrund av att jag inte sett den ännuö... 10 minuter in i filmen fick Ilaria nog av att jag såg ut att tycka filmen var tråkig och bestämmde sig för att spola fram till slutet för att jag iaf skulle kunna säga att jag visste hur den slutade.. Mycket dålig film.

Min version av Twilight

Konstig tjej flyttar till skit stad, konstig kille kollar snett på konstig tjej.

Konstig tjej blir biten av flygande vampyr, konstig kille biter konstig tjej allt blir bra...

SLUT!

Jag ber ytterstmycket om ursäkt om inget i det här inlägget år förståeligt... Jag är mäkta trött och kommer inte ens ihåg vad jag skrivit om, icke bra!

Godnatt!


Waiting for winter to come...

Nej nu är jag allt lite putt, på vädret...
För några dagar sen så var det stadigt 10 minus på morgonkvisten och nästa nederbörd skulle helt klart bli snö.
Men icke då, de senaste 3 dagarna har det varit närmare 10 grader varmt varje morgon, och när den första nederbörden vi har haft på typ två veckor kommer så är det självklart regn... Mäkta besviken jag blev.

Det blev ingen trip downtown med Brad idag för han var upptagen... Jag har roat mig med att kolla på skidfilm mest hela dagen, sjukt peppande inför den stundande vintern och det bara rycker i benen som vill åka skidor...

Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på lite mysig musik och klappar på en ännu mysigare hund som har parkerat sig på mitt golv efter att ha blivit gosad till max. Ska nog ta och spela lite bas och kanske dricka en kopp te, det känns som en utmärkt plan för kvällen



.Dakota roar sig med det hon är allra bästa på.

Imorgon bär det av till Familjen Carruthers för att hälsa på Ilaria, den Italienska utbytes studenten och spela lite Wii.

Allt detta i vänta på den stundande vintern och det vita guldet!
Måtte det snöa snart!

Peace

Skis!

Godkvälls gott folk.

När jag kom hem igår efter nästan två timmars rugby träning så stod det två mycket fina paket och väntade på mig I hallen, underbart! Mina skidor har anlänt och dom är så sjukt snygga i verkligheten, jag kommer vara coolaste gribben i backen i vinter helt enkelt! Mycket fint!


Här är vad som stod och väntade på mig!

Jaja nog tjatat om skidor för denna gång, jag lovar det kommer bli mer skid tjat!

Skoldagen idag var långtråkig... Mest på grund av att vi inte har gjort ett skvatt idag...
Började dagen med BandClass där vi kollade på Lord of the Rings pga att läraren hade migrän, sen var det dags för Foods, där bestod lektionen av att vi kopierade ett recept och gjorde ett korsord. efter detta var det dags för den första delen av dubbellektionen Digital Media, men någon digital media blev det inte för att skolans "Soccer" lag spelade hemma matcher så det blev till att gå ut i snålblåsten och kolla på fotboll. Efter lunchen så hade vi faktiskt en riktig lektion i Digital Media men eftersom att det är just Digital Media så var det inte allt för ansträngande... Till sist var det dags för PE och jag såg faktiskt fram emot att få springa av mig lite överskotts energi, men icke då vi skulle självklart spana in den andra fotbollsmatchen för dagen... Detta resulterade i att all min energi snabbt förvandlades till trötthet och jag var i lätt zombie mode när jag kom hem efter en "hård" dag i det Kanadensiska skolsystemet...

Lite senare kom Brad Price över för att spana in mina nya skidor och klappa lite på min hund, fin fint.
Eftersom vi var helt och hållet uttråkade så begav vi oss till Brad's hus och spelade lite Xbox, föga interessant tyckte vi båda och gick ner till gymmet där Bryden jobbar för att ha någon att umgås med, ännu tråkigare... Så iväg till affären för att inhandla energidryck och snickers. Att välja energidryck är dock inte det lättaste... Det finns ärligt talat ungefär 50-60 olika smaker, färger och märken. Jag bestämde mig till slut för en "Amp" vilket var ett bra val smakade ungefär som Iste blandat med Red Bull, bra blandning. Brad valde en Rockstar Coffe eller något, helt enkelt hälften energidryck hälften Kaffe, spänande...

Sen bar det av hem till Brad igen, och efter en stund kom vi fram till att vi var uttråkade och ville sova :P Klockan var då 20.19... Jag gick iaf hem...

Imorgon så ska vi glida ner till Red Shred och Cariboo ski's för att checka lite Pjäxor och Hjälmar.

Nu ska jag gå och välja en film att kolla på. Ha det toppen på er!

Peace Out!

Ps. Jag glömde nämna att jag har fixat en Bal Date till min student i Sverige, det ni det kallar jag framförhållning!

In school

Hej hej halla!

Sitter i skolan och segar, har Digital media men skolans servrar är nere så det blir till att inte göra något alls.
sista lektionen är det iaf, efter skolan blir det till att gå och klippa sig. Man måste ju se proper ut!

Kan medela att gårdagens rugby matcher gick hur bra som helst, trots kyla med fem minusgrader och frusen mark. Skolans lag lyckades med konststycket att göra 200 poäng på 6 matcher och motståndarna fick bara 17. Lagom utklassning kan man kalla det! Jag lyckades också göra min första Try, kan liknas vid en touchdown i amerikansk fotboll. Mycket fint om jag får säga det själv. och det får jag ju, som vi redan har konstaterat!

Nåväl nu är det alldeles strax dags att sluta så jag får avrunda och kanske uppdatera lite utförligare när jag kommer hem.

Peace Out!

Update

Oj oj nu har jag försummat er kära läsare ännu en gång genom att inte regelbundet uppdatera er om min Kanadensiska vardag, jag vet det är svårt att leva utan dessa livsviktiga inlägg. Men jag har helt enkelt återigen varit alldeles för upptagen för att överhuvudtaget ha ork att logga in på Blogg.se... Tycker ni att jag är lat? Förra veckan bestod av inte mindre än 2 dubbelblock i  Idrott dvs sammanlagt 7 timmar idrott på fem dagar sen hade jag ju också 2 och en halv timmes rugby träning och 2 matcher, så att kalla mig lat kan man inte kalla det för om jag räknar rätt så motionerade jag inte mindre än cirka 11 timmar förra veckan, och det är en hel del för mig!...

Nåväl jag tänker inte uppdatera er punktligt om den gågna vecka då så mycket harhänt utan jag tänker bara ge er lite smakprov på det bästa från veckan.

Rugby

I onsdags så bar det efter lunch av med alla skolans rugby lag till 100mile house cirka en timme söder om min hemort Williamslake BC för ett gäng matcher mot PSO och Columneetza våran första match mot columneetza förlorade vi mycket på grund av att laget var lite osäkert då våra 3 bästa spelare alla var skadade, Brad Price med ett brutet finger, Trevor Neufeld med en vrickad fot och Patrick Seitzinger med förkylning, inte bra helt enkelt... Jag fick exakt 47 sekunders speltid i denna match.
Nästa match var ytterstspännande enbart på grund av det faktum att jag spelade från start och jag tyckte själv att jag gjorde ett bra jobb och faktiskt fattade vad jag skulle göra... Nåväl denna gången var vi sjukt mycket mer taggade och vi rent ut krossade PSO med typ 40 - 5 riktigt roligt! Efter den matchen så var det bara till att vänta på att alla andra av WLSS's lag skulle spela klart så att vi återigen kunde packa in oss i den smockfulla gula skolbussen för att köra ett kvarter eller två för att lasta av alla vid närmsta burgarställe för proviantering. Själv valde jag att avnjuta en god måltid på A&W tillsammans med ingen mindre än Sid "The kid" Paul och Randy "Randalf" Mitton, Randy lyckades förövrigt äta gratis genom att ta vara på alla mat som åttondeklassarna trodde att dom skulle lyckas trycka i sig.. det resulterade i att han fick inte mindre än 2 burgare, 3 pommes behållare och en stor läsk helt gratis! Dumma åttondeklassare och smart Randy säger jag bara.
Efter att ha lastat in alla i bussen bar det av hemåt med diverse konstiga roliga historier och om formulerande av forest gumps catch frase "My mama always told me ... " till oändlighet.  Mycket trevlig om jag får säga det själv... Och med tanke på att det är min blogg så borde jag nog få göra det.

Skidor!

Nya skidor har också beställt efter många om och men, först hade jag hittat ett par skidor online för 488$ med frakt och bindnignar, billigt tänkte jag och försökte beställa dess. men icke sa nicke det gick inte alls att beställa dessa skidor eftersom sidan hade något mystiskt fel. Nu lätt uppgiven så googlade jag helt enkelt, "Online ski store that ships to Canada" och fick upp en helt magnifik sida med fin fina priser, så istället för att betala 488$ för alltsammans så kom  slutnotan till 379$ billigare säger jag, skidorna jag har inhadlat har förövrigt en helt galet
snygg design som ni kan bevittna nedan.


Thanksgiving

Ja sån helg är det också denna helg, eller ja Thanksgiving är idag måndag den 12e men hela helgen räknas som Thanksgiving helgen, och mycket traditionsenligt så inmundigades det Kalkon i stora mängder men också pumpapaj och potatismos. Gott säger jag.

Mer

Ja på tisdag bär det av norrut inte mindre än 3 timmar till Prince George för ännu mer rugby, ska försöka att komma ihåg min kamera för att kunna ta lite trevliga bilder. Imorgon så ska jag allt umgås med den Italienska utbytesstudenten Illaria, hon har nämligen utmanat mig på rockring i Wii fit! en utmaning man inte ska ta lätt på jag kommer ha kul och ge allt, och förhoppningsvis så resulterar detta i fyra av fem toasters....

Nu känner jag att jag börjar bli för trött för det här. Nåväl ni får ha det så bra och som alla Koola hiphoppare säger

Peace out!

RSS 2.0