Won't ya look at that eh? It's a robot!

Summera 3 månader i ett enda inlägg kan bli svårt känner jag, men jag får väll helt enkelt göra en lista med höjdpunkter :)

Januari


Nyårsafton hos Trevor, God mat, Is Hockey, fyverkerier, Hottubing och snö hoppande, Mycket trevlig kväll med goda vänner

Flickvän ala Italia

Polarbear swim, Idiotisk tradition, hoppande I isvak 2 gånger... Dumma Trevor som lurade i mig ännu en gång, Lycka när jag upptäcker att Julia spetsat min varma chocklad med Rom!

Sun Peaks med Famlijen Carruthers, Helt fantastiskt väder, bra snö en galet schysst farfar googlebränna och Godmat,

Födelsedag, Fina vänner, God mat, För mycket  "Swedish Vodka" och ett håravfall, resten av månaden kan beskrivas som kall...

Os facklan kom genom staden, mycket folk, rysningar när man tänker på hur coolt det här är, självlysande cocacola flaskor och gott sälskap.

Februari

Skidåkning ett par gånger

OS helt galet mycket folk, Heeeelt sjuukt fint väder, USA - KANADA i hockey i downtown vancouver med ansiktet målat och en flagga på ryggen, 100 000 personer festandes på Robson street mitt i natten, en kärlek för en otroligt vacker stad, Nytt namn " Jose " Fick min nyinköpta keps signerad av ingen mindre än Theo Fleury (http://en.wikipedia.org/wiki/Theoren_Fleury)

Sun Peaks med Carruthers och Godalls , +5 , 40 cm snö, blött, gott sällskap, hottub bra skidåkning och god mat.

+15 och sol, rugby träning, mountain biking och shorts + tshirt

Snö -10 och vind

Det var väll en snabb sammanfattning, har ni frågor ställ dom gärna!

Att få va med om OS har vart helt fantastiskt jag kan lätt säga att den Kanadensiska national sången sitter mer fast än den svenska i mitt huvud, vilken fest det var, heeelt otroligt.
Nu är det  2 veckors Springbreak och jag beger mig till Alberta imorgon för att se mig omkring ska bli spännande att få se en helt annan del av kanada!.

Jag har svårt med svenskan ska ni veta :P Det är oftare jag inte kommer ihåg ett svenskt ord än det är jag inte kan ett engelskt, men så ska det väll vara?

Igår hade vi helt fantastiskt väder, +16 och sol, jag åkte på årets första mountainbike tur och hade shorts och tshirt, idag är det -3 och snö.

Vet inte riktigt vad mer jag ska tilläga, får nog vara bra nu kan ju inte tömma all kreativitet på ett inlägg liksom!
nåväl, lite bilder iaf.



Ny frisyr ( I hottub i sunpeaks )




Os Elden

Os Guld i min hand.
Nu får det vara bra, Hoppas ni har njutit av presentationen.



RSS 2.0